Cards of Maria

Kort av DT Annica del6

Posted on: onsdag, juni 4, 2008

Här kommer lite kort av Annica (DesignAnnique). Alla stämplarna – G-klav Student, Student-Draken, Studentmössa stor och Grattis till Studenten #1 hittar du inne i shopen.

Annica: Den söta studentdraken har fått en ”riktig” flagga i handen, det är en coctailpinneflagga som fått lite brun färg på skaftet. Draken är färglagd med MCP-teknik och har fått en blingsten i mössan.

Det lilla kortet passar perfekt att sätta i studentbuketten när man ska lämna över den på skolgården, på det viset vet den nybakade studenten vem som gett den fina buketten och kan tacka rätt personer. Det är ju lite rörigt när man står där och det är folk överallt!

Det här kortet – också med Student-Draken – gjorde Annica till Kort i Fokus måndagsutmaning.

Annica: Jag valde att göra ett studentkort med den söta draken. Jag hade lite restbitar kvar av grönt papper med prickar resp grönrutigt, och det passade så bra till mina ProMarkerpennor och de rutiga blommorna. Det knalliga bandet med de turkosa prickarna satte lite fart på kortet, det blev så ruskigt illgrönt annars 🙂

***

(in english)

These three cards is made by my DT-girl Annica. The last card was made for Cards in Focus mondaychallenge. All stamps comes from my collection and can be found in my shop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

juni 2008
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv

  • 8 817 hits
%d bloggare gillar detta: